Ja kyllä, nyt tulee se paitsi, -paitsi mämmi. Tähän versioon ei myöskään ole lisätty sokeria tai siirappia, vaan makeus tulee luontaisesti taateleista tai vastaavasti luumuista
Ja nimenomaan syön smuuttini, lusikoin oikein tyytyväisenä. Paljon ravintoaineita pienessä paketissa. Mielestäni parhaita ovat juuri sellaiset ihanan paksut ja täyteläiset smoothiet, joissa on kuitenkin myös vihersmoothielle ominainen raikkaus tallella
Valmiista hampurilaisista löytyi kyllä hissukseen kypsennettyä naudan etuselkää, mutta sämpylät vaihtuivat valmiisiin grahamhampurilaissämpylöihin, salaatin virkaa sai hoitaa kurkku, tomaatti, paistettu sipuli sekä salaatinlehdet ja omatekoinen majoneesi vaihtui valmiiseen valkosipulimajoneesiin
Valmista valkuaisista vaahtoaja vaahdota myös kerma. Viimeksi kun oli tilaisuus valmistin kermakakun, joka maistui mustikalle, valkosuklaalle ja kardemummalle
H. a. l. u. s. i. n. j. h. t. e. ä. y. p. v. r. k. o. L. ,. m. ö. d. J. N. 1. 0. g. 2. 3. M. c. -. 5. 4. A. 7. V. S. *. O. P. K. f. T. b. d l. t l. c m
Olen viimeisen kuukauden aikana töissä pari kertaa päässyt verestämään muistojani neljän säikeen pullapitkon palmikoinnista ja nyt kun homma on taas tuoreessa muistissa, päätin kotonakin pyöräyttää pienen taikinan pitkoiksi
Lucia neito tuo perinteen mukaan valoa ja iloa talven synkimpään hetkeen. Lucian kynttilöiden ja tähtien kanssa loistavat myös sokerihuurretut lusikkaleivät
No, nyt kuitenkin kinkku oli hieman kuivempi kun aijemmat ja meinasi jäädä kuivuuden takia syömättä siispä suunnittelimme tekevämme kunnon hernesopan ja tuumasta toimeen
Saimme kesän aikana pitkäaikaisen ja massiivisen pizzauuniprojektimme valmiiksi. Jokaisen kotikokin perustaitoihin on hyvä kuulua muutaman helpon kastikkeen valmistaminen
A. a. m. u. l. i. s. k. ,. e. ä. o. n. p. v. t. j. K. h. y. r. J. ö. E. ". L. -. b. g. T. d. B. 1. 5. 2. 8. (. ). 0. 3. /. 4. ½. P. V. S. 6. c. C. 7. D. 9. F. G. f. H. M. I. x. N. O. '. w. Y. U. R. Ä. W. Z. é. a l
A. j. a. t. e. l. i. n. h. d. ä. o. k. m. v. s. '. ,. -. u. p. r. y. ö. S. E. P. K. f. H. 2. 5. %. g. 4. 0. I. 1. /. 3. O. V. L. T. R. M. N. Ä. ) l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.