M. i. k. ä. h. a. n. v. o. P. u. r. l. e. p. t. j. m. I. s. K. F. g. -. ,. T. y. ♥. f. d. S. H. ö. w. 2. 4. 0. 1. 5. c. /. +. (. ). ½. L. V. J. 3. A. ”. a l. d l. t l
Oletteko huomanneet kuinka ruuan värikkyys tai värittömyys vaikuttaa mielialaan ja ruokailuhetkeen. Ainakin itsellä värikkään ruuan laittaminen piristää kummasti ihan tiedostamattakin
Aasian wokki on höystetty Sara La Fountanin ohjeen mukaan tehdyllä tamarindikastikkeella ja Apetit Tuoreksilla ja näin siitä saadaan taas vähän jotain uutta
O. h. m. y. T. ä. k. e. i. t. o. n. j. a. v. ,. l. s. r. E. d. p. ö. P. u. A. b. J. K. V. M. F. N. -. f. 4. 5. 0. g. 2. 6. 3. w. c. 1. (. ~. ). S. L. d l
tein nimittäin wokkia grillissä. Varmaan se olisi ihan grillilevylläkin onnistunut - ainakin jotenkuten - mutta valurautainen wokkipannuni istui grilliin ihan täydellisesti
Tulinen chili-tomaattikeitto. Kevyt chilinen tomaattikeitto on pakkaspäivän parasta kuppikuumaa. Se lämmittää mukavasti sekä sisäisesti että ulkoisesti
Wokkia voit tarjota joko ihan sellaisenaan tai riisin tai nuudelin kanssa. Mielestäni ei haittaa vaikka wokki hiukan saostuukin, kun siemenkohdat puuroutuvat ruuan sekaan
Tulinen ja hyvin mausteinen Chorizo-uuniriisi sopii mainiosti lounaaksi, evääksi tai juhlaruoaksi. ). Sen lisäksi voit valmistaa sen jo edellisenä päivänä, esipaistaa ja syödä sitten seuraavana päivänä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.