Tuliset cajunravut resepti
Dieetti ruokaa
Dieetti ruokaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Ainekset
  • 5 kg rapuja
  • 500 g perunaa
  • 2-3 maissintähkää
  • 600 g sipulia kuorineen
  • 2 sitruunaa 1 kokonainen halkaistu valkosipuli
  • 3 laakerinlehtä
  • 1 rkl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 1½ tl cajunamaustetta
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 tl cayennepippuria
  • 1 tl valkopippuria
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 tl basilikaa
  • ½ tl timjamia
  • 10-12 l vettä
  • Ohjeet
  • Resepti on mitoitettu isoimille rapujuhlille tai runsaaseen
  • noutopöytään.Voit itse muokata reseptiä tarpeisiisi sopivammaksi.Toimi
  • näin:Jos ravut on keitetty ja maustettu tillillä,huuhdo ne
  • huolellisesti ja anna liota kylmässä vedessä hetken ennen
  • lämmitämistä.Kiehauta runsaasti vettä isossa kattilassa,lisää kaikki
  • mausteet.Harjaa perunat huolella,leikaa maissintähkät kolmeksi palaksi
  • ja halkaise sitruunat.Lisää perunat pataan ja anna kiehua 10
  • minuttia.Lisää maissi,sipulit,sitruuna ja valkosipuli ja anna kiehua
  • 15-20 minuttia eli kunnes perunat ja maissit ovat kypsiä.Lisää
  • ravut.Ruoka on valmis kun ravut lämeneet.Tämä on vähemmän harrastettu
  • ruokalaji suomessa.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.