Jatulppaaneja on. Voi aurinko, kevät ja tulppaanit. aamulla uunituoreita rieskoja, vietimme keväänavajaisia grillaten ja hyvällä rieslingillä skoolaten, ulkoilimme hohtavassa auringossa tuntitolkulla, saimme hoidettua parin viikon kauppareissut (ja ostin boonuksena uudet housut), illalla luvassa UMK-finaali, sauna ja takkatuli
Tällä kertaa Paleokeittiön helppo arkiruoka on jauheliha-bataattisosetta. Pienellä twistillä ja kicksillä, nimittäin paistetulla pekonilla jajalopenolla maustettuna
vapaapäivän sijoittuminen perjantaille ei ole lainkaan huono idea. Meidän juhlamme jäivät tänä vuonna köykäisiksi mutta ruokapöytään saimme kuitenkin asianmukaisia makuja
Olen jo aiemmin todennut, että suuret juhlat niin lähellä glögareita olisi ollut valtava voimainponnistus, joten juhlinta on jaettu pienempiin osioihin eri ystävien kesken
Isäni on suuri suklaan ystävä ja tänään on hänen syntymäpäivänsä. Tein isälle hänen lempisuklaakakkunsa ja kuvailin sitä Lidlistä kolmella eurolla ostettujen tulppaanien kanssa
Keittiönpöydällämme on maljakoissanarsisseja, tulppaanejaja koivun oksia hiirenkorvilla. Eriväriset höyhenet ja pajunoksat kertovat, että ensi sunnuntaina virvotaan
Rakastan tulppaaneja, mutta vihaan sitä, että niistä riittää iloa kovin vähäksi aikaa. Ja huono. Facessa hyvää ovat sen helppous, nopeus, interaktiivisuus jaajankohtaisuus
turkkilainen tee ja kahvi, maitopohjaiset sahlep ja ayran sekä alkoholipitoiset raki ja efes. aamuin ja illoin, aterian päätteeksi sekä kaupankäynnin, vesipiipun tupruttelun tai lautapelejen pelailun lomassa
Niin kivaa oli ja hyvää ruokaa. Melkein maistuu kesältä, pakastimesta syysvadelmat ja pensasmustikat. Viiru aloitti kesäkauden ja tuli mukaan kasvariin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.