Tummassa oluessa haudutettu lammaskaali
Savusuolaa
Savusuolaa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • noin 700 grammaa (luullista) lampaan- tai naudanlihaa, esimerkiksi lapaa
  • 1 iso keltasipuli
  • 2 −4 valkosipulinkynttä 2−3 porkkanaa puolikas palsternakka
  • puolet pienestä kaalista tai 1/3 isosta
  • 1,5 desiä kuivia, esikeitettyjä ohrasuurimoita
  • 5 desiä tummaa olutta
  • 1 −1,5 desiä siirappia tai hunajaa (vaaleaa siirappia tai hunajaa kannattaa käyttää enemmän kuin tummaa siirappia)
  • 7 desiä laadukkaasta fondista tehtyä lihalientä
  • 2 laakerinlehteä 12 maustepippuria 1,5 teelusikallista kuivattua meiramia
  • suolaa
  • öljyä kuullottamiseen

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.