Lihaliemikastike oli niin hyvää, että olisin melkein voinut litkiä sitä suoraan kannusta. Gennaro puolestaan loihtii keittiössä mitä uskomattomampia makuelämyksiä yhdistäen italialaisia ja suomalaisia makuja ennennäkemättömällä tavalla
Kolme hyvää. sokeriton, rasvaton ja gluteiiniton marjapiirakka ”murutaikinalla”. Iltapäivän kahvivieraita kestittiin eilen xylitolilla makeutetulla, sokerittomalla ja glutenittomalla marjapiirakalla, jonka pohja muistutti murotaikinaa
A. i. v. a. n. m. e. l. t. ö. ä. h. s. p. o. r. k. d. j. y. G. R. u. -. 5. /. 2. 0. 1. 3. T. ,. S. 8. g. ½. (. ). P. H. E. L. V. K. C. f. M. 4. B. c. w. 7. b. J. Ä. Y. D. I. N. U. O. r k. d l. t l. m i
Pidän itse erityisesti näistä paksuista, lusikoitavista smoothieista. Annos viimeistellään hedelmänpaloilla ja pähkinöillä, joten tässä on myös sitä aina kaipaamaani purutuntumaa
Eettistä luksusta – hirvipataVarovaisia irtiottoja – makkaraa ja pottuaIisoppi, timjami, oregano ja moni muu – satoa yrttitarhasta ja karitsalihapullatTäydellinen maa-artisokkakeittoPossu-fenkolipyörykätTykkäsitkö
härpäkkeisiin ripoteltavaksi, mutta mitä vielä – luomukvinoa puuroutui kuin kaurapuuro konsanaan. Tarkoituksenani oli keitellä kvinoaa valmiiksi tulevien päivien salaatteihin ym
Vaikka tämä onkin ulkomainen hömpötys , mutta minä tykkään tehdä juhlan pienestäkin aiheesta joten siksi tämä ystävänpäivä leivontakin houkuttelee koska on niin sydämmellistä
”Mitä kuuluu Marja-Leena, I`m sorry…” En ole Marja-Leena, mutta Paleokeittiö on nyt ollut emännän elämässä niin paitsiossa, että tekee mieli lausua nuo Leevi & The Leavingsin klassikkobiisin sanat ihan itselleen
Kun pääkaupunkiseudun parhaimmaksi intialaiseksi pari vuotta sitten valittu Ravintola Shiva Kirkkonummella laittoi taannoin laput luukulle (harmitus sentään), on to do -listalla kummitellut joku todella helppo ja nopeasti valmistuva, mutta ihanan täyteläinen intialainen ruoka
L. a. u. n. t. i. o. m. ä. p. v. l. s. k. h. d. j. r. P. e. y. B. g. ö. H. ,. T. 6. 0. -. 4. 5. 2. 1. f. 8. (. ). N. R. S. V. K. b. é. A. M. c. C. z. D. O. I. E. J. d l. t l
Croissantit (erityisesti mantelicroissantit), tuulihatut, patonki, crepet, sipulikeitto, bouillabaisse, creme brulee, croque monsieur –leivät… Meitä molempia miellyttää erityisesti se, kuinka yksinkertaisesta ruoasta voi saada käsittämättömän hyvää, kun huolella tekee
N. a. m. &. v. i. e. l. ä. k. r. n. -. o. t. u. s. H. h. y. ,. j. T. L. p. ". d. ö. J. f. I. b. g. M. R. 4. ). 5. 0. 2. 3. 1. P. K. V. A. c. O. C. S. é. <. d l. t l. O i
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.