O. n. o. i. k. e. a. s. t. h. m. ,. ä. u. l. ö. y. b. g. d. I. j. T. p. =. ). K. r. (. D. v. -. c. M. A. L. P. 2. 0. 5. 7. f. 1. 3. R. /. N. V. E. Ä. S. U. d l. t l
Syyskuun mahtavan sadon kunniaksi taloudessamme vietetään kasvispainotteista kuukautta. Kun näin uudessa Glorian Ruoka & Viini -lehdessä kaksi erilaista melanzanen reseptiä, mietin hetken kumman reseptin testaisin
Useimmat ruotsalaiset tuntevat grillatusta kanasta, banaaneista, kermasta ja suolapähkinöistä tehtävän kanareseptin, josta tuli yksi Ruotsin suosituimmista resepteistä, kun Allt om Mat-lehti julkaisi reseptin numerossaan 13 vuonna 1976
Tätä ei edes pitänyt blogata. Yksi tavallinen iltapalapiiras. Oli vain niin hyvää, että nappasin puhelimen kameralla kuvan, ennen kuin haarukoin viimeisen palasen suuhuni
Ainakin voi illalla hyvällä syyllä nukahtaa telkun ääreen, kun sänky on rahdattu olkkariin. Lähestyvän kesän kunniaksi tässä yksi kesäänkin sopiva resepti, nimittäin raikas possusalaatti
M. i. t. e. n. k. ä. s. m. u. a. l. o. p. ,. T. r. v. j. y. ö. h. K. 1. -. V. P. d. g. J. E. S. L. ". F. O. (. G. ). 4. ½. 0. 5. *. 2. 6. 8. I. –. >. D. 3. á. c. b. R. N. A. d l. t l. g )
Yksi ex tempore -keksintö oli taas yksi kanapastan versio, tässä mukana mausteena currya ja juustokuminaa, ja lisäksi herkkusieniä, tuoretta tomaattia ja sipuleita
O. s. a. l. i. t. u. n. e. v. o. f. r. m. k. h. ,. ä. y. d. p. T. j. I. J. ö. P. M. E. ". b. g. H. K. 1. 2. 0. 4. S. 7. 5. c. G. 8. (. ). /. A. d l. t l
D. u. k. a. h. o. n. e. g. y. p. t. i. l. ä. m. s. ,. j. ö. N. r. d. -. v. (. ). M. –. E. B. . 2. 5. 0. b. 1. ½. /. ¼. +. L. ’. C. P. A. V. R. Y. K. S. c. G. f. w. z. W. x. T. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.