Gourmetruokafestari Taste of Helsingin hittinannokseksikin veikattu ihanuus koostuu vesihauteessa kypsennetystä lohesta, tillistä, herneistä, wasabigeelistä, mallasleipäsipsistä, vihreästä tomaatista sekä persiljakrassista
Lisäksi ymmärrän hyvin valtavirran tyylin suosia suurempia ketjuravintoloita, vaikkapa vain siitä syystä, ettei ole yksinkertaisesti tietoa paremmasta ja ymmärrän senkin pointin, että ravintolatarjonta suurimmassa osassa suomalaisia kaupunkeja ei nyt ole vaan niin kummoinen
O. n. o. i. k. e. a. s. t. h. m. ,. ä. u. l. ö. y. b. g. d. I. j. T. p. =. ). K. r. (. D. v. -. c. M. A. L. P. 2. 0. 5. 7. f. 1. 3. R. /. N. V. E. Ä. S. U. d l. t l
Vihreä avokado-kanasalaatti. Olipas raikas salaatti vaikka ite sen sanonkin. Mies sano että tätä pitää ehdottamasti laittaa tarjolle seuraavan kerran kun on jotkut kinkerit eli sopii niin arkiseksi ateriaksi kuin noutopöydän raikkaudeksi
Pistaasipesto. Vihreä pesto on monikäyttöinen mauste ja todella helppo valmistaa itse. Pese ja kuivaa basilika sekä persilja ja rouhi pistaasinsydämiä hieman pienemmiksi veitsellä tai morttelissa
Kuukauden tarkoituksena ei ole siirtyä kokonaan kasvisruokavalioon vaan puhtaasti nauttia tuoreista kasviksista ja juureksista sadon ollessa parhaimmillaan
Eli tässä olis ihan tämmönen yksinkertainen smoothie. Sekasin vaan kaikkea mitä löytyy. D1 iso tai 2-3 pientäVIHREÄ SMOOTHIE1-2 omenaa1 kiivi1 avokadoomenamehuaVALMISTUS
vihreä salaatti, höyrytettyä riisiä. Tarjoile vihreän salaatin ja höyrytetyn riisin kera. Useimmat ruotsalaiset tuntevat grillatusta kanasta, banaaneista, kermasta ja suolapähkinöistä tehtävän kanareseptin, josta tuli yksi Ruotsin suosituimmista resepteistä, kun Allt om Mat-lehti julkaisi reseptin numerossaan 13 vuonna 1976
S. y. n. t. ä. r. e. i. l. v. o. a. h. m. j. k. s. p. u. g. L. b. B. é. J. T. ,. d. ö. P. A. K. (. ). M. c. F. C. 1. 2. 6. 4. 3. /. O. f. 5. -. ñ. q. í. x. H. u l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.