1 kananmuna
Sekoita kaikki kuivat aineet ja vesi, anna turvota noin puoli tuntia. Lisää lopuksi kananmuna ja levitä seos uunipellille. Paista 175 asteessa noin puoli tuntia. Leikkaa pitsaleikkurilla annospaloiksi vielä, kun näkkäri on lämmintä. Karkkipäivä-blogin ohjeen mukaan tehty onnistui paremmin.Kuva otettu salamalla, tämä on oman reseptini mukaan tehty.
M. i. e. h. n. m. a. t. k. l. p. u. s. ä. o. r. P. ,. v. V. y. d. j. ö. J. K. U. N. O. L. A. S. I. T. ). 3. 2. 7. 5. €. E. Ä. -. 1. g. (. b. 0. /. c. B. w. 4. f. a l. d l
A. l. k. u. p. e. r. ä. i. s. o. h. j. a. t. n. m. M. y. ,. H. v. T. -. ö. d. O. S. K. N. 1. 5. 0. g. 2. 4. (. ). 3. V. L. P. 7. 6. J. b. c. U. ". E. 9. f. d l. t l. v k
Uunissa paellan valmistaminen vain tarjoaa yhden pulman jos haluaa Paellaansa tämän rapean riisipohjanja tällöin kannattaa käyttää uunin alalämpöä jotta sen saa, ja tämä vaatii kokeilua koska jokainen uuni eriää toisestaan joten halutun tuloksen saaminen vaatii harjoittelua
Nyt täytyy tehdä tunnustus. Nyt on joulukuu ja olen pitänyt sellaista blogihiljaisuutta ettei toista. Mulla on vihdoinkin ihan kaikki kouluhommat tehtynä ihan oikeasti ja ensi kuussa valmistun virallisesti
En usko, että oon vielä minkään reseptin eteen nähnyt ihan näin paljon vaivaa jakokeilua. Jos sulle maistuu porkkanapiirakka, niin kokeilepa vaihteeksi porkkanan sijasta kurpitsaa
Eilen oli tarkoitus mennä Helsingin uuteen Street Food tapahtumaan, mutta jotenkin laiskotti ja sääkin oli epävakainen, joten päätimme että sinne ehtii kyllä joku toinenkin viikko
Halusin kokeilla valmistaa omena-britakakkua, sillä ajatus kirpeästä omenasoseesta mehevän pohjanja makean marengin kanssa oli niin houkuttava, etten voinut jättää kokeilua toiseen kertaan
Nyt täytyy taas tehdä tunnustus, että enpä ollut koskaan tätä ennen tehnyt itse bolognesekastiketta. Isännän yksi suurimmista lempiherkuista on jauheliha-tomaattikastikeja pasta
Tunnustus. Vaikka olenkin tehnyt monia tietoisia parannuksia kuluneiden kuukausien (ja vuosien) aikana, paljon parannettavaakin on, etenkin ruokapuolella
Ohjelma oli minulle täysin uusi tuttavuus, ja pari kokeilua olenkin ehtinyt tekemään. Kokki Sami Tallberg veti meille innostavan ja opettavan smoothie-kurssin, jossa ideana oli tutustua makupareihin
Minä tein ohjeella fudgea, mutta lisäsin joukkoon vielä turkinpippuria ja pikkusen valkosuklaata. Loput kondensoitdusta maidosta laitoin pakastimeen odottamaan seuraavaa kokeilua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.