Sitruuna on haastava raaka-aine raakana, sillä kitkeryydessään se se helposti tuntuu ikenissä ja kitalaessa saakka eikä sitä kuitenkaan haluaisi upottaa sokeriin makeuden saamiseksi
aamulla uunituoreitarieskoja, vietimme keväänavajaisia grillaten ja hyvällä rieslingillä skoolaten, ulkoilimme hohtavassa auringossa tuntitolkulla, saimme hoidettua parin viikon kauppareissut (ja ostin boonuksena uudet housut), illalla luvassa UMK-finaali, sauna ja takkatuli
Tässä herkullisessa piirakassa yhdistyvät sekä makea että kirpeä ja siinä on ihana sitruunan maku. Tein piirakan pieneen vuokaan mutta voit hyvin tuplata reseptin ja tehdä piirakan isoon vuokaan
Perunasalaatti ja nakit kuuluvat varmasti monen vappukattaukseen, mutta itse olen ainakin kyllästynyt kaupan salaattiin - varsinkin, kun omatekemä on paljon parempaa ja helppoa myös tehdä
Gluteeniton raikas vegaani täytekakku, limellä ja kookoksella. En ole koskaan osallistunut mihinkään kokkailukilpailuihin – ja nyt sekin raja-aita rikotaan
Tämäkin pohja kärsii pikku hiljaa, ajan myötä, mutta on tuoreena suht rapeaa. Tässä vinkkinä raikkaan mangon ja sitruunan makuisen kakun ohje vaikkapa tulevan Pääsiäisen leivontaan
Sitrushedelmien paras sesonki on käynnissä ja niitä tulee syötyä päivittäin lähes kilokaupalla. Tähän aikaan vuodesta sitrushedelmät ovat tosi mehukkaita ja makeita
Vuosi sitten blogia aloitellessani kerroin kuinka meillä on joka vuotinen ruokaperinne ystävien kera, valitsemme siis maan tai ruoka-aineen ja valmistamme uudenvuodenaaton aterian sen ympärille
) Veljeni oli juuri tuonut täydennystä raparperivarastooni ja kun jääkaapista löytyi parasta ennen päiväystä lähestyviä tuorejuustoja, ei kovin kauaa tarvinnut miettiä mitä tekisin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.