P. a. v. u. t. o. n. i. p. r. h. M. e. l. ä. U. k. s. y. N. m. S. b. g. -. V. O. T. ,. j. I. d. ö. &. J. H. 2. 5. 4. 3. (. ). 1. L. A. R. Ö. c. K. é. F. z. E. Y. f. y l. d l. t l
Mitä sitä tänään syötäisiin. Se jokaisen päivän ilon aihe. Tehtiin Antin kanssa pitkästä aikaa lihapullia ja halusin jakaa teille tämän hyvin simppelin ja helpon reseptin
S. a. i. n. s. y. t. ä. r. l. h. j. k. o. p. e. T. K. u. m. v. ". H. (. F. g. C. d. b. ). ,. /. E. -. A. f. ö. L. I. M. P. 2. 0. 5. 1. c. 4. 3. J. V. U. 8. N. G. d l
Tiedättekö sen tyypin, joka tilaa ravintolassa aina saman annoksen. Ettei vaan sitten pety, jos valitseekin annoksen, joka ei osoittaudu suosikin veroiseksi
1. Kastike. Purista sitruunamehu. Sekoita korianteri, tomaattipyree, sitruunamehu ja oliiviöljy. 2. Kuori ja hienonna avokado ja sekoita se sitruunamehuun
Äitini oli viikonloppuna tekemässä vietnamilaista ruokaa 100 henkilön juhlissa. Alkupaloiksi oli tarjolla tuoreita kasviskesärullia hoisin-kastikkeella ja paistettuja kasviskevätrullia tulisella tomaattikastikkeella
Iltaa ystävien kanssa juhlistetaan maistuvilla graavilohiruisnapeilla ja kuohuvalla juomalla. Graavilohiruisnappeja varten graavataan lohta ja valmistetaan aromaattinen palsternakkapyree
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.