Tuoreherneraviolit ja paahdettu prosciutto
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 pkt
  • 4 dl kuorittuja herneita (pakaste käy myös muulloin)
  • 1 dl raastettua Parmiggiano-juustoa
  • ½ dl ricottajuustoa
  • 2 tl sitruunankuorta
  • 2-3 rkl silputtua minttua
  • ½ valkosipulinkynsi
  • suolaa ja pippuria maun mukaan
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 4 rkl voita
  • 4-6 siivua prosciutto-kinkkua
  • 1 rkl sitruunankuorta
  • silputtua minttua
  • herneitä
  • Parmiggiano-juustoa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.