Leikkaa tuulihatut kahtia ja täytä makusi mukaan suolaisella tai makeallatäytteellä. Tuulihatut. Tuulihatut kannattaa täyttää vasta tarjoilupäivänä, sillä muuten ne pehmenevät jääkaapissa, säilytä täytettyjä tuulihattuja jääkaapissa, täyttämättömiä huoneenlämmössä
Tässä tuulihatut on täytetty lohi- ja porotäytteellä. Tuulihatut ovat klassisia juhlaleivonnaisia, jotka voi tehdä niin makeana kuin suolaisena versiona
Tuulihatut kahdella täytteellä. Tämän vuoden ensimmäinen uusi juttu mitä kokeilin oli tuulihatut. paistamisen aikana, sillä tuulihatut lässähtävät helposti
Moikka. Leivoin pitkästä aikaa pizzaa, tosin tällä kertaa pienellä twistillä. En ole koskaan leiponut makeaa pizzaa, mutta ajatus on pyörinyt mielessä jo pidemmän aikaa
Tuulihattujen makeita täytteitä on toivottu ja tässä niitä nyt tulee kolmin kappalein. Paahdettu valkosuklaakin on yhtenä makuna mukana, koittakaa kestää tätä villitystäni
Tuulihatut ovat kyllä ihania juhlapöydän, eivätkä lainkaan. Tuulihatut. Tee tuulihatut. Jos munat lisää liian kuumaan seokseen, tuulihatut eivät välttämättä nouse uunissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.