Jouduinkohan itse asiassa ostamaan kaupasta yhtään mitään tätä pastaa varten. Viime viikonloppu ja alkuviikko meni kana-appelsiinipastan merkeissä, kunnes totesin, että kyseistä pastaa ei tarvitse vähään aikaan valmistaa, vaikka se kovin herkullista onkin
-. -. -. -. -. -. -. -. M. a. t. k. b. r. i. e. h. n. l. s. o. f. `. c. p. P. y. ö. ,. ä. d. m. u. v. H. j. B. A. K. W. V. T. O. 4. 6. g. 0. (. ). 2. 1. 3. S. L. E. 5. 8. 9. N. D. /. w. d l. t l. k g
Hyviä mustikkapiirakka-reseptejä ei koskaan voi olla liikaa. 1 iso piirakkavuoka, 10-12 annosta. 3/4 - 1 dl sokeria. 1 iso piirakkavuoka, 10-12 annosta. 3/4 - 1 dl sokeria
-. -. T. ä. m. g. r. a. t. i. n. o. e. d. p. h. k. s. u. S. y. ö. j. l. ,. v. K. A. L. I. G. R. N. E. (. ). P. 2. 0. 3. B. O. C. D. U. F. W. b. c. f. w. 9
Beach house kitchenin pihavalaistus on toteutettu yhdessä Airamin kanssa ja pihan parhaiden paikkojen korostamiseen on käytetty Easy Connect -mini- ja mediumvalosarjan käteviä spotteja sekä kivisarjan spottivalaisimia ja valkoista valopalloa
Jaa Twitterissä (Opens in new window)Jaa Facebookissa (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Tykkää tästä
Hyvän annoksen salaisuus on tuoreet raaka-aineet ja tietysti se ruoan friteeraus. Parhaan annoksen olen syönyt anoppilassa, sillä anoppi osaa tehdä todella maistuvan fish and chips annoksen
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. Ä. i. t. e. n. p. ä. v. o. j. l. T. u. s. ,. a. m. h. r. k. A. d. M. y. K. J. P. ö. O. S. G. E. ). g. B. 1. 3. /. 2. 0. 4. V. R. 7. 5. (. c. L. F. z. &. D. ". N. I. Y. '. w. f. b. W. x. q. C. H. k g. d l. t l
Fish, siis kala, on tuoretta ja kuorrutus tehdään paikan päällä, Chips, siis perunat, ovat myös aitoa perunaa, (ei mitään pakastetta) vaan paikan päällä öljyssä keitettyjä perunoita jotka maustetaan mallas-etikalla ja usein lisukkeena on myös mushy-peas (siis soseutettuja vihreitä keitettyjä pakasteherneitä)Englantilaiset syövät kalaa pottujen kera kerran viikossa
Valmista frityyri-taikina. Mausta suolalla ja cayenne-pippurilla. mallas-etikkaa. Lämmitä öljy noin 170-asteiseksi. Ensimmäisellä kerralla noin 2-3 minuuttia ja toisella kerralla kunnes ne ovat kauniin ruskeita ja rapeita. 500 g Rosamunda-perunaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.