Synttäritohinoiden keskeltä pikaisesti jakoon hurjan valkosipulinen, brasialainen broileriherkku. Nosta varovasti pienellä veitsellä broileripalojen nahkaa toiselta sivulta ja irrota nahkaa niin, että alle tulee ikään kuin tasku
Voitele 3–4 pitkänomaista leipävuokaa (vetoisuus yhteensä 4 l). Kypsennä 175- asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 1 1/2 tuntia. * Saaristolaisleivät ovat parhaimmillaan 2–3 päivää valmistuksesta ja ne säilyvät pussiin pakattuina hyvin huoneenlämmössä
Pilko sipuli pieniksi ja kuulota ne voissa, siirrä sipulit sivuun ja näin sinulla on tarpeeksi kuuma paistin pannu jauhojen ruskitamiseen, ota vesi viereen kun lopussa tulee kiire, anna levyn olla täysillä ja laita voi pannulle, kun se on sulanut eikä enään vaahtoa on pannu tarpeeksi kuuma jauhoille, joten lisää jauhot kokoajan sekoittaen, seoksen pitää olla kuin paksua siirappia jollei ole lisää voita, ja kun voi/jauhot ovat nätin ruskeita lisää vesi ja kuulotetut sipulit, lisää myös liemikuutio, mustapippurirouhetta (½tl) ja suolaa maun mukaan, anna kiehua hiljaa noin 5 min
Mä oon kyllä mestari muuttamaan suunnitelmia lennossa, etenkin ruoan suhteen. Valmiista hampurilaisista löytyi kyllä hissukseen kypsennettyä naudan etuselkää, mutta sämpylät vaihtuivat valmiisiin grahamhampurilaissämpylöihin, salaatin virkaa sai hoitaa kurkku, tomaatti, paistettu sipuli sekä salaatinlehdet ja omatekoinen majoneesi vaihtui valmiiseen valkosipulimajoneesiin
A. a. m. u. l. i. s. k. ,. e. ä. o. n. p. v. t. j. K. h. y. r. J. ö. E. ". L. -. b. g. T. d. B. 1. 5. 2. 8. (. ). 0. 3. /. 4. ½. P. V. S. 6. c. C. 7. D. 9. F. G. f. H. M. I. x. N. O. '. w. Y. U. R. Ä. W. Z. é. a l
Kuitenkin tässä blogissa on kyse leivonnasta, joten esitelläämpä tutuksi tullut HIFK kakku, joka lähti viime viikolla kahdeksan vuotiaan pojan synttäreille
Annoin itseni miettiä hetken missä meni näin pahasti vikaan, mutta sitten päätin, että hitto soikoon mitä sitä menneitä murehtimaan, sillä aina voi aloittaa alusta
vehnäjauho ja mausteet ja kääntele seokseen varovaisesti ettei kuohkeus katoo. Ite pursotin ruusupursotuksia ja päälle suihkutin elintarvike hohtosprayta
Ihanan rapsakat ja hieman karkkimaisten lastujen ohjeen haluan jakaa nyt teidän kanssanne. Vanhin tytär oli kokkikerhossa tehnyt näitä ja toi mukanaan muutaman maistiaisen sekä reseptin
Ruokani ei ole vähään aikaan maistunut liidulle, joten näen saavuttaneeni jonkinlaisen erävoiton. Nestettä on lisättävä, jos ryhdyt oikein villiksi lisukkeiden, kuten siemenien, kuivahedelmien tai pähkinöiden kanssa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.