Syksyisillä ruoka-alan messuilla pääsin maistamaan Gluto Street Foodin gluteenittomia tuoreraviolejaja koska ne olivat niin hyviä, halusin itsekin kokeilla, onnistuisinko pääsemään miten lähelle alkuperäisiä
Perjantain kunniaksi ajattelin vihdoin toteuttaa tämän pitkään piinanneen ajatuksen. Ja kovan uurastuksen lopputulos kyllä palkitsi makunystyröitä hivelevällä tavalla
Olen jonkin aikaa miettinyt gluteenittoman raviolin valmistusta ja koska minulla oli kaikki tarvittavat ainekset kaapissa, päätin tehdä kokeilun tänään
R. a. v. i. o. l. t. e. k. s. n. p. m. ,. u. j. ä. r. y. V. T. M. P. h. D. O. ö. /. w. f. -. _. 1. 0. (. b. ). g. &. L. 2. 3. d. F. K. A. E. J. N. S. 7. 4. d l
ne kun ovat pastaa, jota väitän yrittäväni välttää, kasvisruokaa, jota en oikein suosi ja kaiken lisäksi aikalailla olennainen ainesosa on juusto, jota en noista viimeaikojen aktiivisista yrityksistäkään huolimatta ole oppinut rakastamaan
Pasta on parasta ja oiva askartelun kohde sunnuntaille keittiönörtille. Pasta on erinomaista pikaruokaa ja mikä parasta kaupan kuivapasta on kelpotavaraa ja jos se ei kelpaa, niin kuin sen ei pitäisi keittiönörteille, niin sen voi tehdä itse
Aloin yhtäkkiä himoita pinaattitäytteisiä ravioleja. Voi-salviakastikkeeni meinasi saada hieman liikaakin väriä ja luulin jo pilanneeni koko sapuskan, mutta kastikkeessa oli vinkeästä väristään huolimatta mukava, pehmeän paahteinen maku
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.