Tykkäys Kimchipossulle
Perunabluussia
Perunabluussia
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Marinadi
  • 2-3 rkl gochujang-chilitahnaa
  • 1-2 rkl soijakastiketta (korealaista tai japanilaista)
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl riisiviinietikkaa
  • 1 rkl hienonnettua inkivääriä
  • ripaus mustapippuria
  • (1 tl chilihiutaleita)
  • 600 g possun ulkofilettä (tai lapaa)
  • tölkki kimchiä (pari-kolme desiä)
  • 1 sipuli 2 kevätsipulin vartta
  • 2 pientä porkkanaa
  • tuoretta korianteria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.