T. u. l. i. h. a. t. o. v. n. s. e. k. m. (. y. ). d. j. ä. 7. 0. -. 8. r. p. ö. ,. L. S. b. f. P. K. J. C. R. ". c. N. g. x. `. B. q. H. G. M. A. 2. 5. 1. 4. E. V. O. U. d l. t l
Tein ekaa kertaa elämässäni uppomunia. Ja voi, miten vallattoman vaivattomia ne olivat. Eli onnistuin. Keitin myös napakkaa parsaa ja tein ehkä toka kertaa hollandaisea
E. n. o. l. e. t. d. a. p. i. k. ä. h. y. r. u. m. s. J. j. ". f. -. L. ,. ö. ). T. v. H. K. S. g. M. 6. 0. 1. 9. 3. b. I. N. P. U. A. /. 2. 4. 5. R. O. 7. (. F. &. W. w. d l
Tämä on todellinen klassikkoresepti. Äidilläni oli eilen mökillä ruoanlaittovuoro ja hän valmisti niin mureita ja pehmeitä possunpihvejä, että niistä oli pakko blogauttaa
Olen aina ollut enemmän paistettujen kuin hyydytettyjen juustokakkujen ystävä, joten klassista New York cheesecakea oli pakko päästä kokeilemaan ensimmäisen sopivan tilaisuuden tullen
Aloitellaanpa tämä postaus nyt voittajilla. Blogini täytti vuoden viime kuussa, jonka kunniaksi järjestin minimaalisen arvonnan, eli mitään Karibian Risteilyä tai urheiluautoa ei siis ollut jaossa
Broileri valmiina pöytään. Suomessa syödään vuosittain liki 60 miljoonaa broileria, valtaosa niistä teollisesti fileiksi, suikaleiksi tai koipireisiksi jalostettuna
Vitello tonnato on houkuttanut minua kokeilemaan jo usean vuoden ajan. Mielessäni tiesin, että majoneesin, tonnikalan ja ruusuiseksi kypsennetyn vasikanlihan yhdistelmä uppoaa meillä varmasti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.