Raaka-aineet. Raaka-aineet. Sekoita joukkoon teriyaki- ja sambal oelak kastike. Raaka-aineet. 100 g Viola paprika-chili tuorejuustoa. 5-6 cm pätkä chorizoa tai salamia pieninä kuutioina. Paista uunissa 220 asteessa kunnes noin 5-8 minuuttia,. 1 rkl sambal oelak- tai srirachakastiketta. 2-3 rkl majoneesia. 2-3 rkl sweet-chilikastiketta. Laita 2-3 valmiiksi marinoitua broileritikkua juusto jauhoseokseen. lisää noin 3-5 katkarapua päälle sekä yrttisilppua. 100 g Viola paprika-chili tuorejuustoa. 5-6 cm pätkä chorizoa tai salamia pieninä kuutioina. 1 rkl sambal oelak- tai srirachakastiketta. 2-3 rkl majoneesia. 2-3 rkl sweet-chilikastiketta
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. F. e. t. a. j. u. s. o. p. /. c. h. V. i. k. n. l. m. r. E. ä. d. b. g. N. y. ö. L. ,. v. H. (. ). T. M. P. K. J. f. 4. 1. 0. 3. 2. 6. 5. x. A. S. Ö. U. O. I. w. '. B. C. z. R. q. W. Y
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. T. ä. n. v. u. o. a. i. e. t. m. k. p. j. h. s. A. l. g. r. y. K. ,. S. d. ö. O. b. c. f. J. P. z. I. (. ). H. M. E. R. 2. 9. 1. 0. 3. /. L. 5. N. &. G. V. 6. 8. . C. U. B. 7. t l. k p
-. -. -. V. a. l. m. i. s. t. n. k. u. j. v. r. e. p. o. R. ä. ". P. c. h. T. ,. y. d. Y. 8. 4. (. g. b. ). 2. ö. E. S. K. N. H. L. O. I. w. f. M. x. W. F. '. A
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. T. ä. m. t. o. n. i. k. a. l. s. ö. r. e. h. u. v. j. p. S. ,. y. d. L. (. E. ). 1. 2. 3. H. ´. K. d l
-. -. -. -. -. s. a. t. o. k. v. i. h. u. n. e. j. l. g. T. ä. p. ,. m. y. O. d. M. ö. r. K. c. N. P. C. b. 1. 2. 3. 0. 5. z. V. S. L. (. E. ). 8. 4. f. /. 9. A. Y. J. x. G. H. 6. d l
Nyt vietimme tapas-iltaa perheen kesken. Tarkoituksena oli syödä "kevyesti pikkupurtavia" lauantai-iltana, jotta jaksamme viettää iltaa vähän pidempäänkin
Tapakset on kyllä ihan 'my kind of food'. Mun lähempi tutustuminen aitoon espanjalaiseen tapaskulttuuriin on rajoittunut pitkälti baskien pintxoihin, mikä ei ole ollut ollenkaan huono vaihtoehto, sillä onhan baskimaalla maailman tihein keskittymä Michelin-tähtiravintoloita
D Ohjeita napattu Soppa365 -lehdestä, Glorian Ruoka&Viini -lehdestä ja kirjasta Makujen maailma. Kaada seos uuninkestäviin pikkuvuokiin tai tee- tai kahvikuppiin ja kypsennä uunissa 40-60 minuuttia. Viipaloi patongit 8 osaan ja paahda niitä 180 asteisessa uunissa 2-3 minuuttia. Bocadillos - minipatongit noin 30 kpl. Paista 6-8 minuuttia. 3-5 dl rypsiöljyä. 1 rkl dijon -sinappia. 2-3 minuuttia Sipaise leiville oliiviöljyä, tuorejuustoa ja päälle herkkusieniseosta. 3-5 dl rypsiöljyä. 1 rkl dijon -sinappia
Espanja on yksi mun suosikkimaista ja tapakset ovat samalla mainio tapa päästä. Lisää sitten rouhittu suklaa, fariinisokeri, sokeri ja lopuksi päälle m&m-karkkeja
Espanja on yksi mun suosikkimaista ja tapakset ovat samalla mainio tapa päästä. Lisää sitten rouhittu suklaa, fariinisokeri, sokeri ja lopuksi päälle m&m-karkkeja
Espanja on yksi mun suosikkimaista ja tapakset ovat samalla mainio tapa päästä. Lisää hieman jäähtynyt voi-maitosula keltuaisvaahdon joukkoon, taikina tulee olemaan todella vetistä joten sekoita käsin
Espanja on yksi mun suosikkimaista ja tapakset ovat samalla mainio tapa päästä. Lisää sitten rouhittu suklaa, fariinisokeri, sokeri ja lopuksi päälle m&m-karkkeja
Oikeastaan kaikki, mitä juusto-, leikkele-, säilyke- ja kasvisosastolta löytyy, sopii tähän mainiosti ja ainakin minun mieleeni tästä tuli ensimmäisenä juurikin kaikki ihanat antipastot
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.