Q. u. i. c. h. e. L. o. r. a. n. k. s. l. p. ,. j. y. m. ö. t. d. ä. V. v. A. M. P. O. 8. -. 1. 0. g. 2. 4. 6. T. 5. /. S. N. E. (. ). G. è. 3. H. Y. K. d l. t l
Silloin paperi pingottuu vuokaan siististi ja reunaosa kiinnittyy pohjalevyyn oikeasta kohdasta, eivätkä ainekset ala tursua liitoskohdasta uunin pohjalle
K. u. n. p. i. r. a. s. o. e. h. j. ,. t. ä. y. k. m. l. v. L. Q. c. T. 4. P. S. /. O. A. W. ". d. 3. 9. 0. g. 2. -. H. ö. 1. 8. (. ). 5. 6. M. R. V. d l
Must tässä gluteenittomassa leipomisessa on ollut kaikista vaikeinta saada onnistumisen fiiliksiä suolaisen leipomisessa, mut nyt mä mun mielestä onnistuin varsin hyvin tai eipä tosta piirakasta jäänyt kahvittelun jälkeen juuri mitään jäljelle
Brunssista tulee hieman myöhemmin oma postaus, mutta ensin keskitytään Quichelorrainen reseptiin. Tein suolaisen piirakan viime sunnuntaina siskoni ja hänen miehensä luona pidetylle iki-ihanalle brunssille (aurinkoisen sneak peek -kuvan voi kurkata blogin Instagramista)
QuicheLorraine eli juustopiiras on ranskalaisen keittiön klassikko, joka sopii erinomaisesti suolaiseen kahvitteluhetkeen, alkuoruoaksi tai vaikkapa lounaaksi salaatin kanssa nautittuna
3,5 rkl vettäsuolaa--> lisääPainele taikina leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. 200-300 g saunapalvikinkkuapekoniapurjoa(paprikaa)100 g juustoraastettabasilikaa timjamia--> Pilko täytteen ainekset ja paista pekoni. 4 dl ruokakermaa3 munaapippuria --> sekoita keskenään ja kaada täytteiden päälle. 200-300 g saunapalvikinkkua. 3 munaa
Jos pidät siitä, että suolaisessa piirakassa maistuu laadukas juusto ja että suuhun jää hieman tavallista suolaisempi maku, niin tässä on resepti sinulle
Lisää muna ja sitruunamehu ja sekoita niin kauan kunnes seos muodostaa pallon. Keväällä televisiossa pyöri Australian MasterChef, jossa eräässä jaksossa tehtiin perinteinen raskalainen herkku eli QuicheLorraine
K. u. t. e. n. l. p. a. s. i. ,. o. 1. 0. -. v. j. h. r. k. ä. M. ö. y. d. q. c. m. g. Q. (. ). /. P. C. 3. 7. 5. 9. T. 6. 4. 2. J. N. L. V. S. 8. R. ½. +. *. Y. U. O. H. A. ) l. d l. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.