Kannattaa käydä vierailuilla toisten mökeillä, monestakin syystä. Yksi syy on se, että oppii uusia yksinkertaisia tapoja tehdä tutuista raaka-aineista ruokaa, josta kaikki tykkäävät (muita syitä on mm
600 – 800 g kirjolohta. Makunystyräni eivät erota ruotsalaisia, saksalaisia ja suomalaisia uusia perunoita toisistaan, siispä maun perusteella ei tarvitse odotella kotimaista satoa
–. U. u. n. i. s. a. h. d. t. e. r. v. p. ,. o. k. l. j. m. g. y. ö. ä. S. L. H. J. P. K. Ä. O. T. I. N. b. V. f. -. 6. 0. 7. ". 1. 5. 2. M. A. ½. 4. 3. (. ). R. /. k g. d l
- Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 30 minuuttia ilman kantta, kunnes neste alkaa kiehumaan. - Pudota sitten uunin lämpöä 175 asteeseen, laita kansi päälle ja jatka paistamista noin 1-1,5 tuntia kunnes lihat ovat kypsiä. (Jos teet palapaistin naudan lihasta niin paistoaika saa olla noin 2,5 tuntia
- Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 30 minuuttia ilman kantta, kunnes neste alkaa kiehumaan. - Pudota sitten uunin lämpöä 175 asteeseen, laita kansi päälle ja jatka paistamista noin 1-1,5 tuntia kunnes lihat ovat kypsiä. (Jos teet palapaistin naudan lihasta niin paistoaika saa olla noin 2,5 tuntia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.