Kuva Väinämöisen viettelys-keittokirjasta (Juvonen-Salo 2005, Gummerus). Aloitetaanpa suomalaisimman ruoan kartoituksesta eli mielipidetiedustelustani, jonka vastausaika päättyi helmikuun lopussa
Uraäiti lähti ensimmäiselle ulkomaantyömatkalleen sitten pojan syntymän. Kotimaassa on kyllä tullut matkailtua, mutta silloin olen aina tullut illaksi kotiin
Tomaattisalsalla kuorrutettu uunikala on ihanan pirteän ja keveän makuista. Kala on maustettu miellyttävästi sitruunankuoriraasteella ja kesäkurpitsaspagettia maustaa sitruunan mehu
Viikonloppuna pitää saada sipsejä, pähkinöitä tai vastaavia suolaisia naksuja tai helvetti on irti. Viime perjantaina tartuin kaupassa tutun salt & vinegar -sipsipussin sijaan parmesaaniin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.