N. y. t. p. ä. s. i. e. n. a. l. k. r. o. j. h. ,. m. u. K. v. ö. -. f. T. d. O. 4. 5. J. g. 1. A. R. I. S. P. H. (. 2. ). /. b. c. 3. L. U. D. E. M. 0. 6. V. Ä. 8. 7. Y. t l
Ripottele fileen nahattomalle puolelle suola ja sitruunapippuri ja levitä sinappi. Ota sitten vuoka uunista ja irrota nahka vetämällä se pyrstöstä lähtien
Kevät hiipii pikkuhiljaa kolkuttelemaan oven taakse. Makumatkat ovat tulleet tutuksi ruokapöydässä ja niistä on otettu lohtua kevään sekä kesän kaipuuseen
Lohiperhosia, parsaa ja bearnaisekastiketta. puntti vihreitä parsoja. Katkaise parsoista varren puumainen osa pois, ja kuori parsat varovasti perunankuorimaveitsellä nupusta juureen päin
Savustuspönttökin löytyy, mutta olin laiska enkä jaksanut vaivautua sen suhteen (vaikka isä onkin yleensä se joka hoitaa savustamisen), joten tein uunissa
Sain kokeiltavaksi Hunajainen SAM -perheyritykseltä kahta. erilaista hunajaa. perheyritys, joka tekee työtään rakkaudesta hunajaanja heillä on suuri halu
Kuten olen ennenkin suitsuttanut, uunilohi on mitä näppärin ja helpoin (arki)ruoka ja viime vuosina olen kehitellyt siitä jos jonkinlaisia variaatioita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.