kanarisottoa, eilisestä jäänyt jauhelihakastike päättyi canneloonejen sisään sekä juustosämpylät ovat kohoamassa liinan alla ja pääsevät pian paistumaan uuniin
Uunimunaksta olen tehnyt lähiaikoina muutamia kertoja. Minä taisin havahtua ja muistaa tämän olemassaolon lähiaikoina luettuani Nannen postauksia ja selailtuani Yhteishyvän ruokasivuja esim täällä ja täällä
Olin ajatellut iltapalaksi tälle päivää texmex-jauhelihapannaria, mutta mieleeni juolahti ettei blogiin ole tullut kirjoiteltua uunimunakkaan ohjetta vaikka se onkin yksi vakioruoista
sitä on niin nopeaa valmistaa työpäivän jälkeen ja sen laittaminen ei vie kauan. Siksi olen aina silmä kovana etsimässä erilaisia kanareseptejä, hiljattain hehkutinkin tätä parasta kanamarinadia koskaan
Kiertelin Citymarketin hevi-osastolla ilman sen kummempaa ideaa mitä laittaa ruuaksi, kun käteen sattui aivan uusi tuote – makeat ja miedot chilipaprikat
Järjestämme työpaikalle yhteistä aamupalaa ja lupasin tehdä uunimunakasta. Pitihän sitä sitten kotona kokeilla etukäteen, että kuinka paksua kannattaa tehdä ja kauanko kypsymiseen menee
sitä on niin nopeaa valmistaa työpäivän jälkeen ja sen laittaminen ei vie kauan. Siksi olen aina silmä kovana etsimässä erilaisia kanareseptejä, hiljattain hehkutinkin tätä parasta kanamarinadia koskaan
Tässä perjantaille loistava kalaruoka. Tämän kuorrutetun lohireseptin lainasin Marko Koskisen Passione kirjasta, joka voitti julkaisuvuonnaan muistaakseni vuoden ruokakirja tittelin
H. a. l. u. s. i. n. t. e. h. d. ä. k. j. o. v. ". f. m. p. r. ,. T. y. J. L. ö. P. (. S. c. g. b. ). M. K. -. 2. 1. *. 6. 0. 7. 5. 3. R. 4. V. A. N. 8. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.