perunamuusi jahunaja-rakuunaporkkanat sekä salaatti. Tein syyskuun alussa lanttu-lihakukkoa ja siitä jäi yli possua kylkenä ja paistina, ehkä joku pala saattoi olla vielä nautaakin
Meillä tykätään, että uunipaisti on parhaimmillaan mehevän punaisena. Parsakaalipestolla maustettu parsakaalirosolli ja punaviini-chilimarinoitu paisti ovat loppukesän sadonkorjuujuhlan aineksia
Ilman niitäkin saadaan varmasti hyvä uunipaisti, mutta Wellington se ei ole. Liekö ollut vain hyvää tuuria, mutta voin jo tässä vaiheessa paljastaa, että onnistuimme täydellisesti
Hunaja-rakuunaporkkanat. Aamulla sai herätä vastajauhetuista pavuista keitetyn kahvin tuoksuun, kun sänkyyn kannettiin kahvia ja tuorepuristettua hedelmämehua jakarjalanpiirakoita munavoilla
Kuori ja lohko porkkanat, palsternakka, lanttu ja valkosipulinkynnet uunivuokaan. Valele paistia ja juureksia liemellä muutaman kerran kypsymisen aikana
Ajattelin että blogireseptien pitäisi olla aina monimutkaisia ja oivaltavia, mutta ajan myötä blogin analytiikkaa tutkiessani olen oppinut, että juuri ne ihan tavalliset, helpot ja simppelit reseptit ovat suosituimpia
Poista kääre ja työnnä paistomittari lihaan. Viipaloi ja tarjoile paahdettujen juuresten kanssa. Nosta liha uunista, kääri folioon ja anna seistä ennen leikkaamista noin 15 minuuttia. 75 astetta Nosta liha uunista, kääri folioon ja anna seistä ennen leikkaamista noin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.