Uunipunajuuri ja –porkkana vuohenjuuston kera – Ahjupunapeet ja –porgand kitsepiimajuustoga
Lautasellesi - Sinu taldrikule
Lautasellesi - Sinu taldrikule
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 1 kg punajuuria
  • 4 isoa porkkanaa
  • 4 salottisipulia 2 valkosipulin kynttä
  • 0,75 dl oliiviöljyä
  • jauhettua mustapippuria
  • merisuolaa
  • 1 tl kuivattua timjamia tai nippu tuoretta timjamia
  • 1 tl kuivattua rosmariinia tai 2 oksaa tuoretta rosmariinia
  • 200 g vuohenmaitojuustoa
  • siirappia
  • 1 kg punapeeti
  • 4 suurt porgandit
  • 4 shalotisibulat
  • 2 küüslaugu küünt
  • 0,75 dl oliiviôli
  • jahvatatud musta pipart
  • meresoola
  • 1 tl kuivatatud tüümiani vôi kimp värsket tüümiani
  • 1 tl kuivatatud rosmariini vôi 2 oksa värsket rosmariini
  • 200 g kitsepiimajuustu
  • siirupit

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.