". G. n. o. c. h. i. v. a. t. I. l. s. p. j. r. e. ä. y. m. ,. k. u. ö. g. V. d. Y. -. (. ). N. E. O. J. C. H. A. 2. 5. 0. 1. +. K. M. L. T. 4. 3. S. P. B. /. &
NOPEASTI ovat päivät kiitäneet tällä viikolla ja viimein on ihanaa rauhoittua viikonloppuun. Mies paisteli uunoruoan possun sisäfileestä ja kasviksista ja kuorrutti pinnan reilulla fetalla
Peruna on parasta, siitä saa tehtyä mitä vaan. Unkarilainen pyttipannuPaketti pekonia, 4 keitettyä kanamunaa, keitettyjä perunoita nälän mukaan, 1 punasipuliPaista pekoni rapeaksi
Juuri nostetuista perunoista kuorikin lähtee helposti pesämällä pois. Toripäivänä meillä syödään keitettyjä perunoita ja muina päivinä perunoista on sitten jalostettu jotain muuta ruokaa esimerkiksi munakasta, paistettuja perunoita, perunasalaattia jne
Helpot pataruoat kuuluvat viikonloppuihin. Varsinkin aurinkoisina ilmoina pitää päästä ulos ja on ihanaa palata kotiin ruoan tuoksuun ja uunissa kypsyneen valmiin padan äärelle - tai valmistaa kerralla niin suuri annos, että siitä riittä seuraavaankin ruokailuun
Peruna on yksi monikäyttöisimpiä raaka-aineita. Se toimii sellaisenaan, ja sietää myös maustamista. Siksi tuoreessa HS Ruokatorstaissa ollut ohje ilahdutti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.