♥. -. -. -. -. P. a. s. t. b. r. o. i. l. e. g. n. u. k. p. m. j. I. h. v. ä. V. H. d. ö. y. J. ,. 5. 0. ☻. M. ☺. O. (. 2. ). 4. 3. 1. c. G. ½. K. L. S. R. N. E. d l. t l
Jauheliharisotto on ihan älyhyvää ja meidän perheen suosikkiruokia. ), sillä toinen jauheliharisottoreseptini onkin noussut jo yhdeksi blogini suosituimmista resepteistä
Itse teen kyseisen risoton aina näillä raaka-aineilla. Tässä mainio ja helppo arkiruokavinkki, jota olen itse valmistanut 15-kesäisestä asti. 4-5 hengelle. Keitä kannen alla noin 15-25 minuuttia riisin kypsymisajasta riippuen. 4-5 hengelle
Tässä maukas jauheliharisotto-ohje neljälle. ruokaöljyä paistamiseen400 g jauhelihaa1-2 sipulia (tai 1 iso)mustapippuria ja paprikajauhetta reilusti 2 dl risottoriisiä6-7 dl vettä1 lihaliemikuutioherne-maissi-paprika -sekoitus (n. Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15-25 minuuttia. 1-2 sipulia. 6-7 dl vettä
Risoton onnistumisen kannalta on tärkeää, että käytät arborio risotto- riisiä. 100 g parmesan- tai emmental-juustoa paloina. 250 g risotto- riisiä. 250 g herne- maissi- paprikasekoitus. Aseta aika 5-7 min / 100 astetta / suunnan vaihto / sekoita. 100 g parmesan- tai emmental-juustoa paloina. 250 g risotto- riisiä. 250 g herne- maissi- paprikasekoitus
Ihana, helppo, perus-arkiruokaa. Ruskista jauheliha ja sipuli-silppu ja mausta jauhelihamausteella. Kiehauta vesi ja lisää riisi sekä herne-maissi-paprika-pussi
Tai ehkä jauheliha-riisipaistos olisi oikea sana kuvaamaan ruokaa. Samalla viikolla syntyi toinenkin, paranneltu lapsuusajan lempiruoka, perinteinen jauheliharisotto
Reseptin pohja on napattu Keittiökeijulta - kiitos siitä. Tosin, kiva kokemus oli tämäkin, sillä en ollut ikinä tehnytkään jauheliharisottoa risottoriisistä perinteiseen risotonvalmistustyyliin
Alunperin minulla ei ollut tarkoitus julkaista tätä "risotto"-reseptiä blogissa, mutta kokkailukuvani Instagramissa ja Facebookissa herätti sen verran huomiota, että päätin jakaa ohjeen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.