2 tl suolaa. 1-2 suippopaprikaa. 200 g vahvaa juustoraastetta. 200 g creme fraichea. Nosta taikinapelti pakastimeen siksi aikaa, kun uuni kuumenee 200 asteeseen. Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla n. 20-25 minuuttia. 2 tl suolaa. 1-2 suippopaprikaa. 200 g vahvaa juustoraastetta
20cm vuoka. 2dl pähkinöitä (käytin manteleita). 1prk (noin 200ml) kookoskermaa. 1-2rkl kookosöljyä. Agar agar jauheen suhde hyydykekakkuihin on 3-4tl (15-20ml) jauhetta yhtä litraa kohden. 20cm vuoka. 2dl pähkinöitä. 1prk (noin 200ml) kookoskermaa. 1-2rkl kookosöljyä
Jotain uusia ohjeita ollaan toki löydettykin - ja niiden lisäksi herätelty henkiin jokunen vanha, jo aiemmin hyväksi havaittu mutta sittemmin unohdettu resepti
Ihan vaikka alkavan lihattoman lokakuun kunniaksi - tai sen "Syö mitä haluat ja nauti" -kuukauden kunniaksi, jolloin voi hyvin kokeilla uusia, hyväksi havaittuja kasvisruokareseptejä silloin, kun on sellainen fiilis, ja hakea sitten toisena päivänä sen valkosipulimajoneesikuorrutteisen kinkkupizzan
päivänä kaikki maapallon tänä vuonna tuottamat uusiutuvat luonnonvarat oli käytetty loppuun. Uusimpien postausten lisäksi blogin Facebook-sivuilla olisi tarkoitus fiilistellä arkea kuvin sekä muistella torstaisin vanhoja tekstejä
2 dl ruokokidesokeria. Jaa pohjataikina kahteen samankokoiseen 16-20 cm vuokaan (tai paista samassa vuoassa vuorotellen) ja paista 175 asteessa 30-40 minuuttia tai kunnes puiseen tikkuun ei enää tartu märkää taikinaa. Lusikoi noin 2/3 massasta mansikoiden keskelle ja levittele mansikoihin saakka, jotta mansikat saavat tarttumapinnan täytteeseen ja pysyvät paikoillaan. 2 dl ruokokidesokeria
2,5dl öljyä. 24 cm irtopohjavuoka. 2,5dl öljyä. Taas yksi porkkanakakku resepti testattu, tämä on toimiva jos ei halua niin hedelmäistä makua, vaan kunnon tuhdin porkkanakakun
P. a. r. i. n. v. k. o. ä. l. e. p. t. h. d. s. g. J. y. u. j. m. K. ,. A. f. ö. E. ). I. N. H. &. -. R. b. V. z. 4. 5. (. ". 0. 3. T. F. L. S. 1. 8. M. d l
2. 2. N. y. t. o. n. m. e. s. a. r. k. u. i. T. ä. l. v. ö. p. K. ,. j. U. I. h. R. E. g. 1. 0. J. (. 5. c. ). P. H. d. 4. 3. M. C. -. 6. 7. %. ♥ l. m g
200 g grillibroileria (leikkele). 200 g paprika-chilituorejuustoa. 2 salottisipulia. 200 g ruohosipulituorejuustoa. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle syvälle uunipellille ja kypsennä 200 asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin ruskeita pilkkuja. 2 salottisipulia
2 annostaValmistusaika noin 3 tuntia1400 g (3 palaa) porsaan maustamattomia ribsejä 2 l vettäkokonaisia mustia pippureitamuutama laakerilehti2 sipulia lohkoiksi leikattuna2 isoa valkosipuliamerisuolaa Santa Maria american BBQ-kastiketta Hickory'aLaita uuni lämpenemään 160 asteeseen. Aseta niiden väliin kevätsipulisektorit ja murskattu valkosipuli, laakerinlehdet, pippuri ja suolaLaita pellin päälle folio ja nosta pelti uunin keskitasolle, missä ribsit hiljalleen kypsyvät 2-2,5 tuntia. ***2 portsjonitValmistamise aeg umbes 3 tunti1400 g (3 ribirükki) sea naturaalset ribi (Soomes on küll pôrsa ribid müügil, aga üks siga kôik)2 l vettmusta terapipartmôned loorberilehed2 sibulat sekoriteks lôigatuna 2 suurt küüslauguküünt meresoolaSanta Maria american BBQ-kastet Hickory'aPane ahi soojenema 160 kraadile. Kate ahjuplaat fooliumiga ja tôsta see ahju keskmisele kôrgusele, kus see aeglaselt küpseb 2-2,5 tundi. 2 annosta. 2 l vettäkokonaisia mustia pippureitamuutama laakerilehti. 2 sipulia l. 2 isoa valkosipulia
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.