Uusi tuttavuus: kermasifoni
Tigen keittiössä
Tigen keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Täyte
  • 150 g ylikypsää kinkkua
  • 1 makea suippopaprika
  • 1 sipuli (myös punasipuli sopii oikein hyvin)
  • 1 prk ranskankermaa
  • 150 g juustoraastetta
  • 3 kananmunaa 0,5tl pippuria
  • Painele voitaikina vuoan pohjalle, sekä reunoille. Paista 175 asteessa 10 minuuttia Paloittele kinkku, paprika, sekä sipuli ja ripottele esipaistetun pohjan päälle.
  • Sekoita keskenään loput ainekset ja kaada muiden täytteiden päälle, levitä varovaisesti tarvittaessa.
  • Paista 175 asteessa 30-35 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullankeltainen.
  • Piirakka maistuu sekä lämpimänä, että kylmänä.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.