4 dl peruna- tai kasvismuusia. 4 dl peruna- tai kasvismuusia. Ensi viikolla vietetään Hävikkiviikkoa, jonka tarkoituksena on kannustaa meitä kaikkia vähentämään hävikkiä ja lisäämään ruoan arvostusta
Smetana-Pekoniperunat, uutta puhtia ja makua varhaisperunoihin. Uusia perunoita noin kiloPekonia pakettiPurkki smetanaaMieleistäsi yrttiä ( ruohosipulia )Varhaisperunat, uudet perunat on aivan mieletöntä kesäherkkua
Sain muuten eilen postissa sen Reseptiklubin reseptikansion ja bongasin sieltä heti helpon tomaattisen jauhelihakastikkeen ohjeen, eli huomenna luvassa jauhelihasoosi vol
Hankaa perunoita kevyesti ja keitä noin 10-15 minuuttia eli kunnes ne ovat sopivan kypsiä. Illan pääruokana oli taas vaihteeksi kunnon naudan ulkofileepihvi
Suurustin kastikkeen osanestesuurustuksella eli siis veteen sekoitetaan vehnäjauhoja (tai maizenaa jos haluaa gluteenitonta), joka lisätään pikkuhiljaa hyvin sekoittaen kastikkeeseen, kunnes koostumus on mielestään sopiva
Lopuksi kasataan annos lautaselle, eli kauhallisen muusia kaveriksi rapeapintainen kuhafilee, tämän päälle reilu lusikallinen kapris-manteli tahnaa ja päälle reilusti kastiketta
Meidät koukutetaan niiden makuun jo lapsena kotitaloustunnilla, ja koska kyseessä on erittäin simppeli ja herkullinen leivonnainen, sopii se tarjottavaksi moneen tilaisuuteen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.