Yksi hauskimmista asioista joulussa on kaikenlaiset näpertelyt. Korttien askartelu ja pakettien vääntäminen ovat sanomattakin selvää, mutta melkeinpä joka joulu tulee piiperettyä kaikenlaista muutakin
H. u. o. l. i. m. a. t. r. s. h. v. n. y. ä. p. k. j. ö. e. O. K. z. I. g. (. ). P. T. C. c. -. b. J. ,. Y. 1. 5. 3. x. 0. 2. L. d. '. 4. N. S. 6. 7. E. ) l
Jäätelökelit eivät ole liiemmälti hellineet Suomea tämän kesän aikana. Meidän perheessämme sillä ei ole ollut suurtakaan väliä, sillä jäätelö on maistunut vaikka tammikuun pakkasilla
Hyvää sunnuntaita. Muistattekos viime sunnuntain (tiedän… välissähän minusta ei mitään kuulunutkaan). Silloin aloitimme Ainon kanssa DIY Joululahjat sarjan, ja tänään olisi vuorossa toinen osa
Tämä viikko eli 8. -14. 9. on Kuluttajaliiton järjestämä Hävikki-viikko. Meitä monia bloggaajia on pyydetty mukaan herättelemään kuluttajia ajattelemaan, kuinka paljon heitämme ruokaa roskiin ja yleensä turhaan
Monen kylmän päivän jälkeen aurinko pilkisteli taivaalla ja lämpötilatkin nousivat kahdenkympin paremmalle puolelle, joten oli aika avata taas kesäkeittiön ovet
Joulu on jo ovella. alkaa olla aika tarkastella tarjottavia. Nyt oli leivonnaisten vuoro. Päädyimme kotikonnuilleni joulumarkkinoille ja mitä kaikkea ihanaa sieltä bongasinkaan
Meidän vakikaupassa on pitkään ollut myynnissä ranskalaisia ihania jugurtteja lasitetuissa savipurkeissa, joita en ole raaskinut heittää pois, mutta joille en tätä ennen ollut keksinyt uusiokäyttöä
Tällä ohjeella tulee todella kuohkea ja herkullinen omenapiirakka. Olen jo niin tottunut itse tehtyihin leivonnaisiin, etten kauppojen tuotantohihnakamaa enää kelpuutakaan
Rakastan viikunahilloa juustojen kanssa. Varsinkin brien kanssa se muodostaa mitä ihanimman makuparin, enkä nyt haukkuisi sinihomejuuston, piparin ja viikunahillonkaan yhdistelmää
Suolasieniä, kuivattuja metsäsieniä tai suppilovahveroita, kaikki käy näihin pula-ajan sienipihveihin joita voi myös käyttää juhlallisemman ruoan lisukkeena
Uunissa gratinoitua intialaisittain maustettua kalkkunaa vuoassa, helppoa ja nopeaa uusiokäyttöä. Kun lisää juustoa ruoan sekaan se ei voi kuin vain tulla paremmaksi, ja mitä enemmän juustoa sitä lisää ruokaa sitä maukkaampaa siitä tulee
Rakastuin tuliseen ja makeaan paholaisen hilloon ensimaistamalla. Joskus vuosia sitten ko. hillo ilmestyi Rosson listalle vuohenjuustopastassa ja yritin välittömästi apinoida hilloa kotikeittiössä
Viikontakaisessa sunnuntain Hesarissa oli paljon ihastusta herättäneen joulupallon perusohje. Norjalaiset Arne ja Carlos ovat tehneet palloista kirjankin, jota myydään Norjan lisäksi kahdeksassa maassa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.