Joka vuosi se iskee, kun on aika alkaa siivota joulu pois kodista – pieni jouluhaikeus. En fiilistele massiivisesti joulua etukäteen, aina se tulee vähän varkain
Mansikkaa käytän harvemmin, mutta nyt kävin mansikka-verigreippipirtelöä varten varkaissa äipän pakastimella, josta vielä löytyy myrkytöntä oman maan mansikkaa
Tammenterhohyytelö (dotorimok 도토리묵) oli yksi erikoisimpia tuttavuuksia Koreaan saavuttaessa. Aluksi ruskea, tytisevä hyytelö näytti epäilyttävältä, eikä sitä oikein tehnyt edes mieli maistaa, mutta hiljalleen, ikään kuin varkain dotorimok eksyi lautaselleni yhä useammin
Näillä helteillä ei juuri jaksa kovin tuhtia lounasta syödä. Kuumuuden ja illalla ystävän luona odottavan grilli-illallisen myötä päätin valmistaa lounaaksi tomaatti-vuohenjuustokeittoa
Tiedättekö sen tyypin, joka tilaa ravintolassa aina saman annoksen. Ettei vaan sitten pety, jos valitseekin annoksen, joka ei osoittaudu suosikin veroiseksi
SERVINGS. 4-10 | PREP TIME. 60 MINUTES | COOK TIME. 20-40 MINUTES | DIFFICULTY. MEDIUM. Hey. One of my mom's favorite pies is a ham-cheese pie (which actually seems to be very popular among women of her age, don't know why)
Vanhemmillani on monta vanhaa omenapuuta pihassa, joten siellä on hyvä käydä varkaissa. Ihana, ihana, ihana ja muistinko jo kertoa, että i h a n a sunnuntai so far
Majoneesin valmistaminen itse kuuluu suurimpiin saavutuksiini. Tämä, kuten monet muut asiat, vaati aika paljon harjoittelua ja etenkin kärsivällisyyttä, ennen kuin se lopulta onnistui
Sadepäivä = ruuanlaittopäivä. Toukoauringon porottaessa ja lämpöasteiden noustessa hellan ääressä oleminen on lähinnä ärsyttänyt, mutta tänään oli hyvä päivä lukittautua sisätiloihin ja tehdä kaikenlaisia rästihommia, joiden tekemiseen ei aurinkoisina päivinä raaski uhrata minuuttiakaan
Se on kuulkaas terve pitkästä aikaa. ) Tulikin aikamoinen paussi, ja ihan hyvää teki. Kun ei kerkeä/jaksa/halua blogata niin miksi tehdä sitä hammasta purren
Alkuvuodesta blogiin hiipi kuin varkain uusi hahmo, Naapurinpoika. Tarkkanäköisimmät aavistelivat jo tuolloin jotain, ja melkoisella vauhdilla asiat etenivätkin
Niin se syyskuukin tuli kuin varkain, miten ihmeesä tämä aika mukamas menee kuin hevosen seljässä. Miksi aina tuntuu siltä että kaikki tärkeät asiat jää tekemättä (kuten tämä postaus) ja joka välissä on sata asiaa mitä pitäisi tehdä
Hitaasti käynnistynyt sunnuntaiaamu inspiroi tänään pienimuotoisen brunssin kasaamiseen. Aamutoimet olivat kuin varkain lipsahtaneet aamupäivän puolelle, ja nälkä alkoi olla kohtuullisen karmiva, kun klo 12 lähikaupan ovet vihdoinkin aukesivat ja brunssikamojen haaliminen saattoi alkaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.