1. Suomusta ja perkaa kala. Leikkaa pää irti, halkaise se ja pane kattilaan. Lisää kattilaan purjon vihreä osa, valkoviini, noin 1½ dl vettä ja vajaa teelusikallinen suolaa
Olen vasta äskettäin ihastunut munakoisoon. Olen kyllä siitä jo vuosia aina silloin tällöin jotain tehnyt, mutta ei se koskaan ole mitenkään erityisesti sykähdyttänyt
Tässä raikkaassa salaatissa olisi hyvä jos jaksaisi odotella makujen imeytymistä seuraavaan päivään. Mutta kyllä meilläkin aina syödään jo samana päivänä osa
Valmista ensin lisäkkeet. Tee sienikastike jäljempänä olevan ohjeen mukaan. Keitä perunat. Hauduta kasvissuikaleita hetki valkoviinin ja voin seoksessa
1 kg kuhaa. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Pane perunavuoka uuniin 15 minuutiksi. Ota vuoka uunista. Lado pinnalle halkaistut kirsikkatomaatit ja oliivit
Tuli aivan ihana messevää tommost ”välimeren leipä” -tyyppist mussutettavaa. Alkuhuomio. PS. Voi torttu ku otin vaan kännyl kuvat valmiista tuotoksesta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.