Välimeren lihapataa Suomen marraskuuhun
Mums - Uraäidin arkikokkailut
Mums - Uraäidin arkikokkailut
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Välimeren lammaspata
  • 4-6 annosta, 3 t 10 min, aktiivista kokkausaikaa 40 min
  • Ainekset
  • 800 g yrtti-valkosipulimarinoitua lampaan paistia (jos käytät maustamatonta, lisää pataan 5 valkosipulinkynttä ja 1 tl suolaa
  • 10 (n. 200-300 g) salottisipulia
  • 1 tlk (500 g) tomaattimurskaa
  • 2 dl vettä
  • 1/2 tl suolaa
  • 100 g tuoretta (valkosipuli) chorizoa (mikä tahansa chorizo käy jos tällaista ei löydy)
  • 3 tomaattia n. 1/2 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • n. 1 dl kivettömiä kalamataoliiveja

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.