Välimerenleipä
Ruoka.fi
Ruoka.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Määrä Aines
  • juuritaikina
  • 2  dl haaleaa vettä (noin 30-asteista)
  • 3  dl vehnäjauhoja
  • 5  g hiivaa
  • Leipätaikina
  • juuritaikina
  • 2  dl kädenlämpöistä vettä
  • 1 –1½ tl suolaa
  • 4 –5 dl durumjauhoja
  • (½ dl öljyä)
  • Täyte
  • 75  g pehmeää voita
  • 10 kalamataoliivia
  • 5 aurinkokuivattua tomaattia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1  dl vihersilppua (persiljaa ja basilikaa)
  • (1 rkl silputtua rosmariinia)
  • 1  dl raastettua parmesaania
  • Pinnalle
  • parmesaaniraastetta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.