Aattona niitä jouluruokia ja sitten voidaan taas siirtyä tavalliselle linjalle. Muistattehan vielä tuon jännittävän BestBites-firman ja heidän mysteerilaatikkonsa
Joulun ruokailoittelujen jälkeen teki mieli jotain kevyttä ja nopeasti valmistuvaa. Kotimaisesta purjosta ja perunoista syntyi ranskalaisen keittiön klassinen sosekeitto
Kyllähän sitä keskivertosuomalainen kerran vuodessa nauttii sinappihunnutetun kinkun, lasimestarin sillin ja imelletyn perunalaatikon mättämisestä (ja jos ei, niin ei ainakaan sitä myönnä)
Näinä joulun ja uuden vuoden välipäivinä tuntuu siltä, että keho kaipaa kyllä kaikin puolin virkistystä - siihen ei siis pelkkä lenkki pakkasessa riitä vaan kroppa huutaa hoosiannaa myös sisältäpäin
Tunnelmoitiin Helmin kanssa syksyisellä laiturilla ja ihailtiin järvimaisemaa. Mutta matkaa on, ja muutakin elämässä, joten joka viikonloppu sinne ei vaan nyt tässä elämäntilanteessa pääse
Kommentit olivat suorastaan ylistäviä kautta linjan, kun keittiömestari Jesse Söderlund Jesse´s Dine -ravintolasta valmisti tätä jouluista jälkiruokaa TS Ruoka pop up -tapahtumassa Skanssin K-Citymarketissa
Ja ovella. Vieläkö pukinkontista puuttuu lahja tai välipäivien visiitiltä tuliainen. Uskallan nyt julkaista tämän jutun, sillä kaikki lahjavaikutuspiirini ihmiset ovat toimituksensa saaneet
Nyt on reissu reissattu ja matkatuliaisena mukaan tarttunut flunssa voitettu. Apua, sehän olisi jo joulukuu ja minä olen täysin vielä muissa meiningeissä
Tämä jouluna en todellakaan syönyt lusikallistakaan laatikkoja, rosollia tai sienisalaattia. Kinkkua ja kalkkunaa tuunustan syöneeni välipäivinä kaverini luona muutaman siivun verran
Onneksi aina on vaihtoehtoja. Myös maistuvia sellasia, joista tässä yksi – appelsiinilla ja kuivatuilla karpaloilla maustettu, gluteeniton ja maidoton banaanikakku
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.