Herkut välipalapatukat (gluteeniton, vegaani). Morjens. Onko sulla jotain ruoka-aineita jotka nousevat aika-ajoin ”ykköseksi” ja niitä tulee sitten käytettyä vähän joka paikkaan kunnes kiinnostus laantuu ja tuote unohtuu taas pitkäksi aikaa
Päätin kokeilla tehdä välipalapatukat Fazerin ohjeella, jonka sain viimeisessä SLY-paketissa. Eilen aamulla iski makean himo mutta leipomiseen en oikein innostunut
Viimeinkin sain aikaiseksi postata meidän tämän syksyn suosikin, Nigellan välipalapatukat. Nämä toimii aamu-, ilta- ja välipalana, kiireisenä duunipäivänä korvaan näillä myös lounaan
)Helposti muunneltavat välipalapatukat-100 g rasvaa (itse käytin margariinia)-250 g kaurahiutaleita (muutkin hiutaleet varmasti käyvät)-70 g sokeria (itse käytin steviasokeria)-2 rkl hunajaa (voi käyttää agavesiirappia yms
Energiaa saa kulumaan päivän mittaan niin moneen paikkaan, että välillä tarvitaan tankkausta. Iltapäivä menee töissä tai kotona helposti naposteluksi, ellei tule ottaneeksi kunnon välipalaa
Sitä eivät taatusti ole myöskään nämä kolmen ainesosan välipalapatukat. Aurinkoista tiistaita. Pääsiäinen sukulaisissa on takana ja eilinen päivä menikin pitkälti autossa istuessa
Tuoreista kotimaisista vadelmista voi tehdä vaikka maukkaita välipalaruutuja. Välipalaruudut saavat olla tuhteja, että ne ovat kunnolla täyttäviä, joten taikinaan käytetään kikhernejauhoja sekä kaurahiutaleita
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.