Maustetut ja paistetut porkkanat ovat loistava lisuke, mutta maistuvat myös sellaisinaan. Löysin kuitenkin arkistosta reseptin, joka sopii täydellisesti ajankohtaan
Kuori ja pilko sipuli, valkosipuli japalsternakat. raitajuurta, punajuurta ja palsternakkaa. Lisää kuoritut ja pilkotut perunat yhdessä veden ja kerman kanssa
Uusi lukija on taas saapunut joukkoomme kiitos Jenni on ihanaa huomata että blogia luetaan. Nämä on nyt tehty pakaste mini porkkanoista mutta omasta maasta saadut porkkanat olisivat kyllä kaikkein herkullisimpia tähän
K. a. p. i. n. o. l. j. ä. e. m. s. t. y. r. k. J. ,. u. V. h. v. N. ). M. T. S. ö. E. I. O. 1. 5. 4. 0. -. d. L. P. A. R. U. H. Ä. Y. 2. (. f. 3. 6. 8. d l. t l. k p
Pese ja kuori tarvittaessa palsternakat. Paloittele loput palsternakat pieniksi paloiksi, laita. Listaan tähän alle raaka-aineet ja ohjeet allekkain ja
) ja katselin Ottolenghin resepiä,jossa uunipaahdetut porkkanat oli maustettu appelsiinisella kastikkeella,ja mietin että onhan minulla ainakin aika iso osa salaatin aineksista
Laita pekonit ja paahdetut palsternakat paistinpannulle. Niinpä kun seikkailin ihailemassani "siskot kokkaa" -blogissa ja nenän eteen avautui palsternakka-pähkinäpestopasta, voitte arvata että olin ideasta aivan myyty
T. a. s. t. u. l. i. k. o. n. v. h. e. p. r. ä. m. y. B. g. G. &. -. d. j. ,. P. f. S. ö. K. U. N. I. A. Y. E. L. R. 2. 4. 1. /. 0. (. ). O. Ä. 3. H. M. V. 5. J. 8. =. t l. d l
Kuori ja viipaloi porkkanatja laita ne kulhoon. Pikkelöidyt porkkanat. Koska blogi on itselleni myös vanhanajan reseptivihko, naputtelen niiden reseptit muistiin saman tien enkä vasta ensi jouluna
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.