Vadelma-Daim-limettijuustokakku
Crème de la crème
Crème de la crème
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 20 hengelle
  • Resepti
  • 300 g digestive-keksejä murskattuna
  • 100 g voita sulatettuna
  •  
  • Täyte
  • 450 g ulkomaisia pakastevadelmia + 1/2 dl hillosokeria + 1 liotettu liivatelehti
  • TAI
  • 300-400 g tuoreita vadelmia (tai kotimaisia pakastevadelmia)
  • 6 dl kuohukermaa
  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 dl erikoishienoa sokeria (tai vähän enemmän, jos käytät normaalia kidesokeria)
  • 1 vaniljatangon siemenet
  • 2 limetin kuoret raastettuna
  • 4 liivatelehteä (kylmässä vedessä liotettuna)
  • 1 limetin mehu
  • 1 1/2 pussillista Daim-rakeita (säästä vähän koristeluun)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.