Tämä ihana kakku on siis vegaani, eli samalla myös maidoton, gluteeniton ja kaiken lisäksi suht terveellinen (ei valkoista jauhoa tai sokeria) ja vieläpä herkullinen
Piti tekemäni mustikkapiirakka tuolla vanhalla ohjeella, mutta gluteenittomana, ei vaan ollut neljää munaa, tässä siis hieman pienempään piirakkaan, kolmen munan versioon
Käytin itse gluteenitonta valkoista riisijauhoa, koska minulla oli juuri sopiva määrä sitä jäljellä pussin pohjalla, mutta leipä varmasti toimii muillakin jauhoilla
Kuinka monen mielestä lapsuuden leivonnassa oli parasta se, kun sai syödä raakaa taikinaa. Mä ainakin rupesin usein leipomaan ihan vaan siksi, että sain maistella taikinaa - taikinahan oli usein jopa paljon parempaa kuin uunista tullut valmis leivonnainen
Tämä on ensimmäinen kokeilemani vaalea kakkupohja. Kuva ei ole mitä parhain mutta selvää siitä saa. Lisäksi se ei ollut aivan noin littana mitä kuvasta voi päätellä
Neiti rakastui näihin minimuffineihin ihan täysillä, onhan näissä suklaata, hänen herkkuaan. Banaanin makua voi voimistaa käyttämällä ylikypsiä banaaneita, juuri ja juuri kypsiä käytettäessä maku jää miedommaksi
Kakussa ei siis ole lisättyä valkoista sokeria. Nyt äkkiä sillmät kiinni jokainen, jonka mielestä porkkanakakku on pyhä asia, eikä sitä sovi lähteä venkslaamaan suuntaan eikä toiseen
Viljattomat leipomukset eivät vieläkään ole ominta alaani, mutta nyt on hyvä syy harjoitella niitä. Että terkkuja vain sinulle, joka olet virallinen koemaistajani
Kommentit
irmelitirronen
Nam
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.