Raparpeista on tarkoitus saada vain ylihapokkuus pois ja pehmentää hieman rapsakkaa koostumusta. Käytin ~13 x 13 sentin astiaa, jolloin paloista tuli noin parin sentin paksuisia. Kookosmannan tarjosi testavaksi nu3 GmbH
Moi. Yleensä pääsiäiseen liitetään keltainen ja vaaleanvihreä, mutta pastellit sopii loistavasti myös. Tässä kakussa yhdistyy ihana browniepohja, mignon-mousse & marenkikreemi
Tästä kakusta löytyy reilusti sitruunaa, sitä on käytetty kakkupohjassa, täytteessä ja kostukkeena. Lopputulos on makean kirpeä sitruunapommi, positiivisessa mielessä
3. 3. T. ä. m. i. h. a. n. k. o. r. s. t. e. l. u. ö. y. C. B. g. N. j. p. S. d. -. b. ). M. I. c. ,. v. O. P. 1. 5. (. 7. 0. 2. /. F. V. K. L. Ä. A. E. '. w. Y. d l. t l
150 g mignonmunia (3 munaa). 150 g mignonmunia (3 munaa). Tämä viikko on ollut täynnä pääsiäisherkkuja, vaikka virallisesti pääsiäisestä nautimme vasta ensi viikolla
Seosta saattaa roiskua muuallekin, joten ole varovainen. 3½ dl vehnäjauhoja. 3. 300 g Mignon-munia, sulatettuna. 3. 2 1/3 dl sokeria (200g). 2-3 dl kuohukermaa. 3. 2 1/3 dl sokeria (200g). 2-3 dl kuohukermaa. 3. Kun kaikki voi on lisätty, vatkaa seosta vielä 3-5 minuuttia. 3. 3½ dl vehnäjauhoja
3. 3. 3. N. ä. i. n. p. s. e. k. u. a. h. l. t. d. j. o. y. T. r. m. ö. ,. v. K. O. E. F. z. L. S. g. J. D. A. b. ). V. 4. 1. ½. 2. 0. (. ¼. 6. 5. -. P. 8. H. d l. t l
K E S Ä. On melkein täällä. Joillakin kesä alkaa jo kevään ensimmäisistä auringon lämmittämistä päivistä, mutta mun mielestä kesä alkaa kesäkuun ensimmäisenä päivänä ja jatkuu elokuun loppuun saakka
Pohja6 munan sokerikakkupohjaKostutus3 dl säilyketölkkien lientäTäyte5 liivatetta572 g (ilman lientä) ananasmurskaa140 g (ilman lientä) persikkakuutioita mehussa7 ½ dl vispikermaa200 g maustamatonta tuorejuustoa1 prk vaniljarahkaa½ dl sokeria (tai maun mukaan)2 tl vanilliinisokeria3 rkl säilyketölkkien lientäKuorrutusSokerikreemiä (125 g margariinia, 4 dl tomusokeria, 1tl vanilliinisokeria, 1 ½ rkl vettä)Vaahtokarkkitaikinaa (taikina on värjätty sinisellä ja lilan värisellä pastavärillä)KoristeetKoristeet ovat sokerimassaa, marsipaania ja vaahtokarkkimassaaPääsiäismuna-karkkejaKoristeet on kiinnitetty sokerikuorrutteella Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan. Kiehauta noin 3 rkl säilyketölkkien lientä ja lisää joukkoon kuivaksi puristetut liivatteet. 3 dl säilyke. 3 rkl säilyke
3. 3. 130 g valkosuklaata. 3. Suurin osa varmaan huomasikin facebookin ja instagramin kautta, että meillä oli Annin kanssa alkuviikosta pienet pääsiäiskuvaukset missä testailimme muutamia uutuuksia Annin kaupasta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.