Raasta sitruunan kuorta varovaisesti niin ettei raasteeseen tule kitkerää valkoista kuorta. 250 g parsaa tai puolikas nippu parsaa. 250 g parsaa tai puolikas nippu parsaa
T. ä. m. n. k. e. v. p. a. r. s. o. i. l. u. t. K. d. ,. h. P. ö. y. j. V. -. c. g. N. S. ". H. M. A. (. 5. ). E. F. w. O. I. 1. /. 3. ½. 2. m i. d l. r k
Lisukkeeksi teimme kevään suosikkikasvista parsaa, tosin tällä kertaa valkoista. Siitä onkin varmaan useampi vuosi kun olen viimeksi valkoistaparsaa syönyt
- Kotimaista parsaa ei tarvitse kuoria. - 1 nippu parsaa. 1 nippu parsaa. Grillattu parsa on keikkunut kesäherkkujen kärkitiloilla jo useamman vuoden - kuten olette varmasti huomanneet
Ihanaa, tankoparsaa saa taas edullisesti lähes kaikista kaupoista. Parsaa voi valmistaa lukemattomilla eri tavoilla ja aloitan valmistussarjan tällä helppoakin helpommalla reseptillä
Löysin kaupasta suomalaista lehtikaalia. Olen odottanut milloin sitä saa, sillä haluan käyttää sitä sen suuren kuitupitoisuuden takia, 100 g päivässä täyttää kuitujen tarpeen
Mureke on se ruoka,mitä aika useinkin tehdään(tai usein ja usein,ehkä n. kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulin ja omenan
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
UPPOMUNAT JA VIHREÄÄ PARSAA. UPPOMUNAT JA VIHREÄÄ PARSAA. 1 nippu vihreää parsaa. Tämä resepti on yksi suosikeistani – helppo ja nopea valmistaa vaikka aamiaiseksi tai kevyeksi lounaaksi
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.