Valkosipulileipää saa suuhunsa monella tapaa, mut tällä kerralla testasin One Pot Chefin juustoista valkosipulileipää, jonka taikinaan ei tule hiivaa laisinkaan
E. n. o. i. k. e. t. d. ä. m. s. l. v. a. u. y. j. T. h. -. p. r. ,. J. 1. /. 4. 3. ö. 2. ½. b. g. +. A. L. 6. 7. N. K. 5. S. 0. (. ). P. M. ) l. d l. t l
1. Anna voin pehmetä huoneenlämmössä. Silppua persilja ja sekoita voihin. Purista joukkoon valkosipulin kynnet, mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita
oliiviöljyäValkosipulileipä. Niiden kypsentämiseen menee vain muutama minuutti, joten se kannattaa tehdä silloin kun valkosipulileipä on uunissa tai juuri uunista valmis
Valkosipulileipä maistuu tietenkin spaghetin ja bolognesen kanssa mitä parhaimmalta, mutta uppoaa tuo mahojen pohjalle sellaisenaankin ainakin meillä ihan tuosta noin vain sekunneissa
Rapea valkosipulileipä sopii hyvin keiton kaveriksi ja on helppo valmistaa. Meidän keittiössä on pauhannut lähiaikoina erityisen paljon niin blenderi kuin sauvasekoitinkin
Bruschetta tomaattitäytteellä sekä valkosipulileipä. Osan leivistä voi jättää ilman tomaattitäytettä, jolloin leipä toimii todella maukkaana valkosipulileipänä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.