Tämä ohje on varmaan peräisin jostain kokkiohjelmasta. En nyt vain muista että mistä. Mie tehin ohjeesta kolme patonkia mutta niinkun kuvasta näette niin ovat aika isoja niin että tästä voipi tehä neljä patonkia
Gluteenittomassa leivonnassa on omat haasteensa. Taikinoita on usein vaikeampi käsitellä ja niissä ei ole samanlaista sitkoa, kuin "tavallisilla" jauhoilla leivottaessa
Pohjaksi ostettiin ihana Fazerin valkosipulipatonki, joka olikin uudistunut viime ostoskerrasta. Kesälomalla pitää näköjään kiirettä, kun ei olla blogipostauksiakaan ehditty tekemään
lanttu-, porkkana- ja bataattilaatikkoa, salaattia, kinkkua, uuniperunoita ja valkosipulipatonkia. Pororullat~ 400 g kylmäsavuporoa ~ 2 prk ranskankermaa~ 400 g raejuustoa~ 2 tl sinappia~ 1 dl hienonnettuja kapriksia~ 1 tl mustapippuria~ 4 murskattua valkosipulinkynttä~ 2 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna (kuivattua voi laittaa vähemmän)Sekoita kaikki ainekset keskenään ja levitä seos lihaviipaleille
valkosipulipatonkia. Kesähelteillä salaatit maistuvat paremmin, kun kuuma ilma vie ruokahalun eikä keittiössä tee mieli kokkailla kuuman hellan ääressä
Siskoni oli piilottanut pukinkonttiin patonkipellin. Jau. Olinko hiukan mielissään. Tämän taikinan ohje riittää loistavasti kolmeen patonkiin ja näin ollen myös yhdelle patonkipellille
Tein juhannusta varten reippaasti tonnikalatahnaa ja siihenhän tarvitsi jotain kaveriksi. ). Kummoisia aineksia kotona ei ollut, joten päädyin patonkeihin jotka eivät vaadi ihmeitä
Meillä on tänään leivottu iltapalaksi valkosipulipatonkeja kaverini Joosepin antamilla vinkeillä. Tuli niin hyviä, että joutuu tekemään toisenkin kerran
Valkosipulipatonkisämpylätaikina (sellainen johon tulee n. 2,5 dl vettä)1 kokonainen valkosipulikasvismargariiniasuolaabasilikaa (tai vaihtoehtoisesti esim
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.