komeili kaksi täytekakkua, johon toivottiin valkosuklaan ja mustikoiden makua. maidolla, täytä mustikkahillolla ja ihanalla kinuski-valkosuklaavaahdolla
Tämä on tavallista kuivakakkua kosteampi ja mehevämpi kakku jossa on rapea kuori. Saara on tehnyt näitä viime vuosina joten kakusta on tullut meidän perheessä jo perinnekakku jouluisin, mutta sopii milloin tahansa kahvipöytään
Irrota kakku vuoasta, nosta tarjoilulautaselle ja koristele kakku murennetulla Kismet Fazerinalla. Hiihtoloman kunniaksi kävin läpi reseptejä julkaisemattomia reseptejä ja tässä niistä yksi
Rouhi valkosuklaa karkeaksi rouheeksi ja sekoita raparperin ja vadelmien päälle. Valkosuklaa on sen verran makeaa, että se kannattaa ottaa huomioon piirakan täytettä ja pohjaa tehdessä
Nyt se päätyi juustokakkuun kahvipöytään vieraille. Ihanan pehmeä ja mieto maku tuli tähänkin kakkuun. Jo useampi viikko sitten tarttui kaupassa mukaani Bonnen trooppinen sose purkki
Sitten kokoa kakku laittamalla yksi osa kerrallaan lautaselle ja laita sen päälle kreemi. Lopuksi koristele kakku murskaamalla osista jääneet palat ja ripottele ne kakun päälle ja reinoille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.