J. o. u. l. a. t. n. j. h. p. ö. y. ä. m. i. e. k. ,. s. v. d. r. K. g. c. I. F. z. O. P. A. H. D. E. T. U. V. L. S. 1. 7. 5. N. C. 0. (. ). 3. 4. R. M. d l. t l
A. i. e. m. n. p. u. h. t. k. ä. r. o. l. a. j. y. s. v. O. ö. b. g. ,. P. 3. 1. /. 2. d. 4. T. 8. 5. K. L. 7. 0. (. ). S. V. Y. I. N. M. <. 3 l. d l. t l
Puolukka ja valkosuklaa on oiva makupari. Valkosuklaasta vielä parempaa tekee sen paahtaminen, joten kokeilimpa, kuinka tällainen yhdistelmä toimisi kahvikakussa
H. e. i. p. s. k. u. T. y. t. ä. r. n. a. v. o. d. j. h. l. m. Y. R. c. ,. S. b. g. J. A. 2. 0. F. z. 1. 3. P. 8. 5. C. K. B. ö. V. L. N. E. f. w. M. , l
komeili kaksi täytekakkua, johon toivottiin valkosuklaan ja mustikoiden makua. maidolla, täytä mustikkahillolla ja ihanalla kinuski-valkosuklaavaahdolla
Rouhi valkosuklaa karkeaksi rouheeksi ja sekoita raparperin ja vadelmien päälle. Valkosuklaa on sen verran makeaa, että se kannattaa ottaa huomioon piirakan täytettä ja pohjaa tehdessä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.