Nyt se oli hyvä tehdä äitienpäivänkunniaksi. Äiti oli lukuisia voilepiäkakkuja elämänsäaikana leiponeena hyvä mentori tällaiselle voileipäkakku-aloittelijalle
En vielä kymmenen vuotta sitten pitänyt juurikaan mistään keitetyistä kasviksista, kyllä niitä söin jos tarjolla sattui olemaan, mutta että ihan vapaaehtoisesti olisin keitellyt kasviksia ja laittanut niitä vieläpä piirakkaan saati lounas- tai päivällisruoaksi ei kyllä tullut kysymykseenkään
Ja kylläpä vain olivatkin hyviä - tai melkein kaikkihan on hyvää, kun itte tekee, vai mitä. ( tai enemmän, riippuen kuinka paljon kesäkurpitsa ja kumppanit päästävät nestettä
Tulevan viikonlopun kunniaksi tarjolla herkullinen gluteeniton kääretorttu. Tämä herkullinen kääretorttu kannattaa valmistaa ja päivä-kaksi ennen tarjoilua, Kääretortusta tulee entistä mehevämpi kun se on saanut levätä ja makustua jääkaapissa muutaman päivän
stä ja instafeedistä että yritin ja epäonnistuin. Ja jos hyvää tehdään, niin täytyyhän sen maistua. En ole tunnettu luovuttajana, joten nousin kuopastani ja päätin kokeilla uudestaan
Meillä syödään pannukakkua melko usein aamupalaksi, välipalaksi tai iltapalaksi näin talvisin pakastettujen marjojen kanssa ja kesäisin tuoreiden marjojen kanssa
tässä teille kuitenkin kinkkupiirakkaa ja tulevissa postauksissa muutama muu tarjolla ollut syötävä. Gluteenittomien leivonnaisten taikinat saattavat monesti olla ikävän murenevia, mutta tämän piirakan pohja onnistui kyllä mielestäni hyvin ja pysyi kasassa mainiosti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.