Valkosuklaa-raparperipiirakka
Suklaapossun leivontablogi
Suklaapossun leivontablogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 25 cm
  •  
  • Muruseos ja pohja
  • 2.5 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl isoja kaurahiutaleita
  • 1.5 dl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl soodaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1.25 dl juoksevaa rasvaa Pohjataikinaan:
  • noin 2/3 muruseoksesta
  • 1.25 dl piimää
  • 1 rkl sokeria
  • 1 muna
  • 2 rkl vaniljasokeria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.