Valkosuklaa-raparperiruudut Whiskyllä
Suklaapossun leivontablogi
Suklaapossun leivontablogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 16-20 kpl
  • 2.25 dl vehnäjauhoja
  • 0.75 dl tomusokeria
  • 1/4 tl suolaa
  • 120 g kylmää voita
  • 220-250 g valkosuklaata
  • 1.5 dl sokeria
  • 2 rkl
  • 90 g voita sulatettuna
  • 2.5 dl vehnäjauhoja
  • 1.25 dl
  • 100 g fariinisokeria
  • 1/4 tl suolaa
  • 20 min
  • 6-8 min
  • 50 min

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.